Načítám Akce

Bohatství – zážitkový kurz / Skříněřov

Do začátku akce zbývá

00

Dny

:

00

Hodiny

:

00

Minuty

:

00

Vteřiny

Popis akce

  • akce již proběhla.

Bohatství – zážitkový kurz / Skříněřov

  V prosinci 2016 jsem se vrátil z neuvěřitelně silného a Přítomností nabytého 21. denního kurzu z Oneness univerzity v Indii. Když jsem uvažoval, jaký dárek přivézt,  objevil jsem obrázek  Šri AmmyBhagavana zasypaných  zlatem. Ideální dárek pro nás, věčně stěžující ,, nemáme peníze“. Nicméně v noci jsem měl velice živý sen. Šri Bhagavan řekl: ,,Nemůžeš lidem obrázek jen tak dát, to by mě založili do knížky a já se tam budu mačkat. To už znám. A jejich šance, kterou jim zprostředkovávám, získat bohatství se ztratí. Musíš pro ně udělat kurz. Udělej  kurz na Bohatství pouze pro 100 lidí. Zkombinuj to, co znáš s tím, co ti dám, budu tě inspirovat a povedu vás k Bohatství.“
 

Tento v pořadí již čtvrtý  jedinečný 35 denní kurz v sobě obsahuje vše, co na vnitřní úrovni můžeme pro svůj růst udělat.
Celý kurz má následující schéma :
 21. denní domácí příprava  ( od 6. 7. 2018   mailem,  30 – 60 min denně ) slouží k uvědomění si osobních limitů, vzorců a rodinných předurčení. A především k vytvoření vize svého Bohatství.
 3 denní kurz  3.- 5.8.2017  ( od 17 hod  do 18. hod  ve Skříněřově ) každý si postaví neuvěřitelně očistnou konstelaci. A v závěru uskutečníme starobylý rituál, kterým požádáme o požehnání  a  dary vyšších světů.
11. denní meditační praxe ( cca 60 minut denně doma) budete tento vztah a vnitřní soulad s Bohatstvím silně prohlubovat.
 Tedy  budeme se  intenzivně věnovat nejen své nové vizi bohatého a bohatstvím naplněného života, ale i objevovat a odstraňovat vše, co nám v něm brání a zároveň si uvědomovat vlastně co Bohatství znamená.
 Přijď pochopit a zažít. Jedná se o ojedinělý zážitek.

Tento kurz se uskuteční již pouze pro 75 zájemců, vždy ve skupině s min. počtem 7 a max.  10 účastníků.  Bude kladen velký důraz na individuální uvědomění a prohloubení   spojení  se VŠÍM CO JE. VŠE CO JE,  je i Bohatství.   Bohatství je zde chápáno jako hojnost ve všech  oblastech života. Do těchto patří  zdraví, přátelství, děti, úspěch, radost, vztahy na všech úrovních atd.. Peníze jsou zde chápány spíše jako symbolické a reálné vyjádření  úspěchu ve všech předchozích oblastech života.

Základní cena kurzu je 5900,-Kč a maximu se nekladou překážky.

Zároveň s možností volby ceny za kurz, přichází i  možnost udělat první krok na cestě k Bohatství.

Otázky zní:   ,,Kolik chceš dát za své bohatství ?“

,,Jak mnoho chceš do sebe investovat, jak moc si sám sebe ceníš?“

,, Jak si ceníš toho co dostáváš?“

Pokus se sám sobě již nyní pravdivě odpovědět a sleduj své pocity.

Jsou radostné, smutné, zlostné nebo expandující?

Po zaplacení zálohy 2000,-Kč  nejpozději do 5.7. 2018 obdržíš první  z 21 témat k procítění a promyšlení. Pak bude následovat dvou a půl denní  kurz s konstelacemi a rituály a   11 denní cvičení  a možnost další spolupráce.

Místo konání : Skříněřov 21, Zbytiny. Místo příznivé energie

Informace o akci

p

Cena

5900Kč

Datum konání

3 srpna 2018 17:00 - 5 srpna 2018 18:00

Místo konání

Skříněřov 21
Zbytiny, Jihočeský 38441 Česká republika

l

Přihláška na akci

Na zadaný email( případně tel.číslo) Vám zašlu potvrzení a případně bližší informace týkající se konání semináře, kurzu či výhradně mnou připravované akce z oblasti osobního rozvoje na kterou se právě přihlašujete. Případně jej použiji pro uskutečnění nezbytné korespondence při odpovědích a požadavcích kladených Vaší osobou. Vaše osobní údaje budu zpracovávat dle Zásad ochrany osobních údajů uveřejněných na těchto webových stránkách. 







Odesláním formuláře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů
Pokud máte zájem dostávat další sdělení o aktivitách a novinkách mnou (Jan Rychlík) připravovaných akcích můžete si je zaškrtnout v dolním políčku.

Pin It on Pinterest

Share This