Načítám Akce

Tři skupinové ohňové rituály ZA ZDRAVÍ na dálku z Indie

Do začátku akce zbývá

00

Dny

:

00

Hodiny

:

00

Minuty

:

00

Vteřiny

Popis akce

  • akce již proběhla.

Tři skupinové ohňové rituály ZA ZDRAVÍ na dálku z Indie

Vážení přátelé, povedlo se mi domluvit další ohňové rituály . Přináším Vám tedy speciální nabídku, kterou zprostředkovávám pro každého, kdo má zájem a víru v tisícileté védské ohňové rituály, sílu modlitby a víru v odezvu ,,Nebes“( kolektivního VĚDOMÍ) .  Vy, jež jste je již zažily, znáte očistnou a žehnající sílu, jež rituál zvaný yagya ( homa ) přináší do života člověka.  Tato třídenní ceremonie,  která bude vykonávaná  starobylou brahmánskou rodinou v Indii vám může velice silně pomoci ve Vašem životě v níže uvedených oblastech. Zvláštní přednes manter  během ceremonie rozptyluje jakoukoli kletbu nebo překážku při získávání ZDRAVÍ.

Ceremonie bude probíhat vždy v 00.01 našeho času v níže uvedených dnech. V Indii se bude skupina Brahmánů modlit a postupně během cca 2-3 hod rituálu spalovat obětiny( byliny, kůry, vonné silice, květiny, ghí atd.)  v posvátném ceremoniálním ohni a modlit se za všechny vyobrazené( přihlášené). Na vás pak bude meditovat a modlit se k danému tématu. A předříkat s pozorností posvátné mantry, které vám budou zaslány nebo jinak sděleny. Nechte přicházet vize  své budoucnosti.

Následně vám budou zaslány fotografie z ceremonie zvané Yagya.

Jedná se o mimořádnou možnost a příležitost zažít sílu védské ceremonie, modlitby a tak povzbudit a vést svůj život do pocitu štěstí a klidu.

Musím ještě podotknout, že cena je mimořádně příznivá a jedná se o kolektivní ceremonii.

Tak tedy  významově znamenají tyto rituály: Odstraňujeme veškeré překážky ohledně zdraví

27.2. 2020  v 00.01 hod proběhne  Ganapathy yagnya ( ohňový rituál) 
Mantra: ÓM GUM GANAPATHYE  NAMAHA ( 108X )

Ganapathi yagnya ( představován v této yagnya jako Lord Ganesha) se provádí na začátku jakéhokoli důležitého záměru a splnění přání. Zahrnuje energii jak se zbavit a překonat překážky, dosáhnout vítězství a rozvoje nových záměru a získat podporu přírody  v souladu  s plánem duše. Je božstvím, které přináší klid a mír do rodiny a všech osobních i kolektivních projektu. Je zváno do začátku všech projektů, osobních ceremonií i záležitostí života. V důsledku je bohem štěstí, zdraví a bohatstvím ve všech oblastech. Navíc eliminuje nepříznivé účinky stínové planety Kéta.  Ganapathi yagnya jednoduše pomáhá k dosážení tvých přání.

Mahaganapati  existoval před vytvořením vesmíru a bude existovat po jeho rozpuštění ( pralaya ). Vytváří boha Brahmu, který pomáhá při vytváření vesmíru a všech ostatních bytostí. O tom, kdo přemýšlí o této formě Ganéši, se říká, že získal Nejvyšší blaženost.

28.2. 2020 v 00.01 hod proběhne   Maha Mrityunjaya  ( ohňový rituál)    
Mantra: ÓM NAMA SHIVAYA  NAMAHA ( 108X )

Tato yagnya poskytuje ochranu před těžkými a život ohrožujícími situacemi. Mritunajam, znamená v sanskrtu doslovně „Mrituam Jayati eti Mritunajayh“. A to znamená, že Yagna má moc dát vítězství nad kritickou situací, jako je smrt. Slovo Mrityormooksheya recitované v mantře během rituálu zajišťuje, že žádající této Yagny dostane Mokshu, tj. osvobození od konkrétní situace, kterou jste v životě uvězněni ( život ohrožující situace, jako jsou nehody, nemoci, finační potíže, zapletení do špatných vztahů, kde se cítíte udušeni nebo nemůžete najít úlevu). Lord Shiva je známý jako „dárce“ nebo Tryambaka Deva (doslova „Pán s třemi očima“), je  Mahadev, jeden ze tří Nejvyšších bohů, který ničí všechno zlo. Nabízení modlitby lordovi Šivovi prostřednictvím Maha Mritunjaya Yagna pomůže překonat obtížné fáze života a úlevu od jakýchkoli vážných potíží.

 29.2. 2020 v 00.01 hod proběhne Dhanvantari yagnya ( ohňový rituál)
Mantra: ÓM NAMO  BHAGAVATE  VASUDEVAYA  NAMAHA ( 108X )

Dhanvantari  je hinduistický bůh medicíny a avatár lorda MahaVishnu . V klasických védských spisech (Puránách) je uveden jako bůh Ajurvédy ,  který během  míchání oceánu mléka Bohy a Démony Samudramantanu povstal oceánu mléka s nektarem nesmrtelnosti. Při obřadu za získání zdraví je běžnou praxí, aby se nemocný, nebo ten, jenž touží po pevném zdraví modlil k avatárovi Dhanvantari a hledal  jeho požehnání pro  zdraví pro sebe nebo jiné.

Neváhejte a přihlašte se. Účastnit se můžete pouze všech tří obřadů.

Pro přihlášení budu potřebovat vaši podobenku, jméno, příjmení, čas a místo narození.

Platbu proveďte 2000,- Kč uhraďte, prosím, po vyplnění přihlášky obratem na číslo účtu nejlépe osobně nebo po konzultaci ( tel. 608076301) 176920660/0300  majitel účtu Jan Rychlík (do poznámek uveď své jméno,  příjmení a heslo YAGYA).

V případě platby ze Slovenska je cena 80,- Euro a platbu je možno provést nejlépe osobně nebo na účet FIO bank 2700492340/2010;   ( převod je zpoplatněn obvyklými poplatky pro mezibankovní styk na Slovensku, nejedná se o mezinárodní transakci )   IBAN: CZ9020100000002700492340    BIC kód/SWIFT:  FIOBCZPPXXX   Majiteľ účtu: Jan Rychlik

Do poznámek uveď své jméno,  příjmení a heslo YAGYA.

Uzávěrka přihlášek je 19. 2. 2020. Později se již nejde na tuto akci přihlásit! 

 

Informace o akci

p

Cena

2000Kč

Datum konání

29 února 2020 23:30 - 1 března 2020 1:00

Místo konání

l

Přihláška na akci

Na zadaný email( případně tel.číslo) Vám zašlu potvrzení a případně bližší informace týkající se konání semináře, kurzu či výhradně mnou připravované akce z oblasti osobního rozvoje na kterou se právě přihlašujete. Případně jej použiji pro uskutečnění nezbytné korespondence při odpovědích a požadavcích kladených Vaší osobou. Vaše osobní údaje budu zpracovávat dle Zásad ochrany osobních údajů uveřejněných na těchto webových stránkách. 







Odesláním formuláře souhlasíte se Zásadami ochrany osobních údajů
Pokud máte zájem dostávat další sdělení o aktivitách a novinkách mnou (Jan Rychlík) připravovaných akcích můžete si je zaškrtnout v dolním políčku.

Pin It on Pinterest

Share This